香港寬頻個Mytv Super 呃錢

續約果時佢口口聲聲話係合約期內免費(問左兩次)
結果我睇番單(好少check而家想續約先望下張單) 已經收左唔幾耐既128蚊
係高登都有post講過....有唔少人中左

有冇同路人!??

結果我睇番單(好少check而家想續約先望下張單) 已經收左唔 ...
POE100 發表於 2019-3-8 15:04

我記得好多兩年約, 但送一年.

mcdull 發表於 2019-3-8 15:08

我肯定佢講:合約期內免費
如果要錢我唔會哂時間去順豐攞,費事變有線
冇check單真係蝕卓
但係比佢過左一棟條氣唔順

mcdull 發表於 2019-3-8 15:08

印象中HKBN 跟合約,HGC送24個月MYTV,36個月寬頻合約

結果我睇番單(好少check而家想續約先望下張單) 已經收左唔 ...
POE100 發表於 2019-3-8 15:04

續約果時佢口口聲聲?
有無chk番張合約,唔好齋講什麼"口口聲聲"

唔係兩年後佢會自己cut咩?

最好就自己個個月交

合約期內免費, 相信係指 mytv super 既合約, 所以一定要睇合約為準
例如: 寬頻36個月合約
mytv super 24個月合約

我用HGC , mytv super 到期前 $28/ 月 續到同寬頻合約一齊完

[img][/img]
續約果時佢口口聲聲?
有無chk番張合約,唔好齋講什麼"口口聲聲"
NeTZoO 發表於 2019-3-8 15:37

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唔係兩年後佢會自己cut咩?
tsuishui 發表於 2019-3-8 16:24

唔會千萬唔好信,,,我睇過.合約期後$5xx 一個月