[操作疑難] 鴨聊佳sim card

有冇人用過依張sim card $130 30G...知唔知係平板電腦普通上網有冇問題

anyone knows?

會有咩問題?

有冇人用過依張sim card $130 30G...知唔知係平板電腦普通上網有冇問題
hoganlai2010 發表於 2019-4-3 17:47

我用緊3萬年卡

插m1 share wifi

同時幾部手機/平板上網都冇問題

港行無問題!

hoganlai2010 發表於 2019-4-3 17:47

Intended to get one for ipad, after checking their web info ... seems cannot be used

"6. 並不可用於點對點P2P功能(包括Bit-Torrent)及不可於顯示屏大於7吋的裝置。"

https://www.hk.chinamobile.com/t ... 0365-Day%20Local_TC

我用緊3萬年卡

kofz 發表於 2019-4-4 11:31

we know that 3 sim can be used in wifi egg and ipad, but the OP was talking about 鴨聊佳

我用緊3萬年卡

kofz 發表於 4/4/2019 11:31 AM

呢度冇人對三有興趣, 香討嗰邊可能會多啲。。

隔離版就有個thread講緊...

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

我用緊3萬年卡

kofz 發表於 2019-4-4 11:31

我用iPhone XS Max SHARE都得!