[操作疑難] 剛裝1000m速道得咁多

四百幾Mrouter用netgrar R8000行WIFI 5GHZ速度係咪係得咁多,關吾關隻router掌
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有無行線試吓!行wifi差不多了

行cat6線
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有無行線試吓!行wifi差不多了

行cat6線
高佬源 發表於 2019-4-8 13:51

師父俾果條我無用,用晒cat6線。插實線未試 師兄你係行實線

via HKEPC Reader for Android

最好插實線試

四百幾Mrouter用netgrar R8000行WIFI 5GHZ速度係咪係得咁多,關吾關隻router掌  ...
173 發表於 2019-4-8 13:32

Wifi
點解d人成日用wifi試, 就上黎講行唔足

有冇諗過係你部腦個wi-fi本身就係得咁多

有冇諗過係你部腦個wi-fi本身就係得咁多
KinChungE 發表於 2019-4-8 15:28

師兄我冇話唔夠喎, 用wi-fi起碼打個五折

師兄我冇話唔夠喎, 用wi-fi起碼打個五折  

173 發表於 2019-4-8 15:40

唔一定
如果你用500M plan的話咪唔使打折
另外, 如果你部電腦支援3T3R 802.11ac又收爆, 7xx-8xxMbps係做到既

唔一定
如果你用500M plan的話咪唔使打折
另外, 如果你部電腦支援3T3R 802.11ac又收爆, 7xx-8xxMbps ...
KinChungE 發表於 2019-4-8 15:46

用緊nighthawk AC1900 Netgear ax8 會唔會爆燈

Netgear ax8 會唔會爆燈  

173 發表於 2019-4-8 15:47

點爆都唔會超出你ISP
另外, 你要搵電腦支援802.11ax暫時黎講有困難