回復 28 #tmp111

呢個價真係好勁,請問係公屋/居屋定私樓??

via HKEPC Reader for Android

回覆 31# tim0627
居屋,佢話明搬私樓會加價。

回覆 28# tmp111

如果交cut form佢會唔會唔真係直接當你會cut唔比優惠你?

本身$206/m   依加佢開個258 減4期 (平均215) + $400券

回覆 33# happychanbb
我續過2次,次次都打來,佢要確認cut form,然後約埋收機時間。佢都係想留你,放心實會搵你。

回覆 14# shing288

我都係一樣

PCCW 500Mbps

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - iOS(2.3.3)
日本和牛 發表於 2019-4-15 21:01

HKT 500M
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

網上行現有客戶可以去HKT 玩GAME贏獎品
冷 發表於 2019-4-18 15:02

"遊戲次數請參閱由網上行發出之活動邀請電郵。"
"合資格參加者必需到達指定HKT專門店 (2019年4月18日於旺角店、4月20日於深水埗店及4月22日於屯門店參與本遊戲,並需出示「網上行生日活動邀請電郵」予工作人員作核對及登記。參加者不可更換他人代其參與本遊戲。"

收唔到遊戲邀請電郵囉。。。

"合資格參加者必需到達指定HKT專門店 (2019年4月18日於 ...
ikw0211 發表於 2019-4-20 09:57

我都係

via HKEPC Reader for Android

"合資格參加者必需到達指定HKT專門店 (2019年4月18日於 ...
ikw0211 發表於 2019-4-20 09:57

佢係計年資先知玩到幾多次
或者非現有客戶玩一次

呢幾天youtube好似死下死下
shing288 發表於 2019-4-15 21:00

懷疑網上爬個DNS有問題