想問下cmhk外有無第間有15元飛固網線?thx

回復 1 #lperegrine

3HK 有

想問下cmhk外有無第間有15元飛固網線?thx

hi

之前屋企地線number 係用cmhk 十五元飛去語音plan 來keep住 ...
lperegrine 發表於 2019-4-15 14:39

固網電話飛線去CMHK流動電話月費plan附加服務,今年初CMHK已經暫停咗!!!唔知幾時會再有返,或者唔會再有……舊客用開嘅話可以繼續用,轉走就會冇得返轉頭,Ching注意哦!

固網電話飛線去CMHK流動電話月費plan附加服務,今年初CMHK已經暫停咗!!!唔知幾時會再有返,或者唔會再 ...
yuenchai 發表於 2019-4-15 18:31

吓,即係唔接新固網飛線order唔講真係唔知喎,用咗咁耐都OK嘅,其實只係keep number 姐

吓,即係唔接新固網飛線order唔講真係唔知喎,用咗咁耐都OK嘅,其實只係keep number 姐 ...
wyhui5124 發表於 2019-4-15 19:13

我兩年幾前由CMHK固網飛線轉走咗去HKBN(當時用流動電話送固網),年初到期時想轉返嚟先知道冇咗!!!人哋而家有做寬頻同固網,唔做固網飛線都可以理解~~

我兩年幾前由CMHK固網飛線轉走咗去HKBN(當時用流動電話送固網),年初到期時想轉返嚟先知道冇咗!!! ...
yuenchai 發表於 2019-4-15 19:23

即係焗人用CMHK嘅"真"固網(租HKBN)

即係焗人用CMHK嘅"真"固網(租HKBN)
wyhui5124 發表於 2019-4-15 19:59

又唔可以咁講。。。固網電話飛線只係比流動電話客戶一個附加服務,唔係必然的;CMHK繼續比舊客照用其實個人覺得已經很不錯了~~
(只知用CMHK寬頻加$28可以加固網,無留意有冇單獨固網申請!?)