我諗上面ching 叫你hk buy算 $1250 ja ma ac86u price.com
benny8888 發表於 2019-5-21 11:09

對 差價太小,係香港買好過,最少有保養,樓主仲話急用

對 差價太小,係香港買好過,最少有保養,樓主仲話急用
unfair 發表於 2019-5-21 11:12

又唔係急得咁犀利, 只係唔想等乜野其他大優惠活動 (e.g 618)
淘開野一次過運番黎, 懶得出去買.  家陣好多野都慣左淘落黎就算.
不過,保養確係一個問題, 但見舊果隻, 都用到成六年, 有無保都無分別了, 希望今次都順暢喇.

回覆 5# Super169

ching 可否post TB link? 我KOOLSHARE 阅读权限 唔夠睇唔到, thx thx

回覆  Super169

ching 可否post TB link? 我KOOLSHARE 阅读权限 唔夠睇唔到, thx thx
apap100 發表於 2019-5-25 15:22

oh, 原來突然改左, 之前新 account 都入得既, 我都係即開即入.
一陣搵番淘寶條 link 再 PM 你.

oh, 原來突然改左, 之前新 account 都入得既, 我都係即開即入.
一陣搵番淘寶條 link 再 PM 你. ...
Super169 發表於 2019-5-25 17:38

可否pm me thx!

回覆 24# Super169

唔該晒ching

中國版機有冇得刷 ROM / 修改機內國家代碼改為港版或國際版?

中國版機有冇得刷 ROM / 修改機內國家代碼改為港版或國際版?
tszkit 發表於 2019-5-26 01:55

我都想知,之前有ching 話就算刷左都係得英同簡體中, 有無人解決方法?

等TB 614