我之前買過其他野
佢會先收899, 你比俾完錢收到貨, 留comment 佢會退返150去你支付寶
不過你要有佢討論區ac ...
Evangeline 發表於 2019-5-19 23:14

唔該 ching, 大陸最近邊度有?  深圳有無?

我自己都有部AC86U國行, 不過我都唔知邊度保, 你可能要問下客服~

回覆 12# Evangeline

唔該 ching, 落單買左了.
直接改單, 不用攪退返, 方便好多.

睇過好似華強北有服務中心, 希望唔需要用到喇.

回覆  Evangeline

唔該 ching, 落單買左了.
直接改單, 不用攪退返, 方便好多.

睇過好似華強北有服務中心 ...
Super169 發表於 2019-5-20 13:56

ching 可唔可以直表pm 店鋪link 俾我,前面條link 開唔到

ching 可唔可以直表pm 店鋪link 俾我,前面條link 開唔到
kimyiu1029 發表於 2019-5-20 14:34

但佢要你 Koolshare 有 accounts:

三、活动要求:
1. koolshare论坛会员
2. 到指定店铺购买,RT-AC86U 购买链接;
3. 到指定店铺购买,RT-AC66U B1 购买链接;
4. 到指定店铺购买,RT-AC68U 购买链接;
5.到指定店铺购买:ROG7.1耳机购买链接
6. 联系指定店铺客服,报上暗号:[koolshare+论坛ID]

我都係是旦搵個 email 即開 account 的, 新 account 已經可以睇到.

TB 美版AC3100 $6XX人仔

條link入唔到,仲可以買?

via HKEPC Reader for Android

年半前我雙十一時ac86u 已749 當時港行$1500 今時今日港行已$1200 淘寶買已唔抵

via HKEPC Reader for Android

年半前我雙十一時ac86u 已749 當時港行$1500 今時今日港行已$1200 淘寶買已唔抵

via HKEPC Reader for An ...
unfair 發表於 2019-5-20 22:37

邊有得咁計, 我只知道, 有需要合用價錢 OK 就買.
隻 router 死死下, 急住買隻番黎頂, 幾舊水算係咁喇.  

或者 ching 認為家陣幾舊水買邊部至係抵買呢?

邊有得咁計, 我只知道, 有需要合用價錢 OK 就買.
隻 router 死死下, 急住買隻番黎頂, 幾舊水算係咁喇.   ...
Super169 發表於 2019-5-20 22:45

我諗上面ching 叫你hk buy算 $1250 ja ma ac86u price.com