想買8個port SWITCH, 有咩好介紹?

襟用穩定  

via HKEPC Reader for Android

襟用穩定   

173 發表於 2019-5-23 18:37

我個人嚟講,首選 H3C

唔建議NETGEAR

我個人嚟講,首選 H3C

唔建議NETGEAR

trevorhk 發表於 2019-5-23 21:13

中國牌子?

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

中國牌子?

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)
yanchoki 發表於 2019-5-23 21:17

咩牌子呀?吾識

8 Port﹐真係求X其搵隻都得﹐見到係1000M 又價錢合心水 + 牌子心儀就可以。

咩牌子呀?吾識  

173 發表於 2019-5-23 21:50

華3都唔識?

其實香港好多公司用緊

性能極穩定

Huawei+3COM= H3C

公司做video streaming server, 用過唔同牌子嘅switch, 因為流量高,工作溫度高,大約都知邊啲switch有鑊氣,近年嚟講表現最優秀嘅switch之一,個人認為係華3,但佢並冇特別平

反而netgear啲switch真係嘛嘛

普通流量,冇乜要求,其實求其平平地買隻就得,但都盡量避免tplink

8 Port﹐真係求X其搵隻都得﹐見到係1000M 又價錢合心水 + 牌子心儀就可以。
peter_chan 發表於 2019-5-23 22:02

逃左哩款用緊

8十幾人仔

鐵殼散熱

Tp牌平款得膠殼

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Tenda SG108

華3通.  平靚正!

我以前機構用過!  唔錯的!

華3都唔識?

其實香港好多公司用緊

性能極穩定

Huawei+3COM= H3C

公司做video streaming server, 用過 ...
trevorhk 發表於 2019-5-23 22:34

淘宝有