[測試] 而家最平寬頻$58個月?

哎奇補58蚊200m,我隔離屋上星期裝左,speed test足數
仲有無平過$58?
download足 200m ,upload只得10m
用盒子睇大陸野都好順
佢話10m都夠用,所以揀最平

CMHK 1000Mbps, 78蚊-10=68一個月(要入優惠code)
應該係又平又好用, i cable送都唔要

10M upload點用啊
backup上google等三年

10M upload點用啊
backup上google等三年
TH30 發表於 2019-7-21 21:31

唔洗三年...三日就差唔多

呢個電視機天線版,之前係賣 $48/月,不過 3 年約,加上天線版係 share ,技術又太容易被干擾 (電視機天線,成座樓有人唔生性就可以干擾到) 。。。

所以最後放棄了。。。

C 兄有呢個速度,如果又穩定,真係好抵用。。。

行rf 天線寬頻真係送都唔好用,伏到.....

有線個朵咁晌 都因為佢

CMHK 1000Mbps, 78蚊-10=68一個月(要入優惠code)
應該係又平又好用, i cable送都唔要
321 發表於 2019-7-21 21:26

咪又係icable

回覆 7# 活力寶蹄
唔係,用HKBN network

回復 6 #NeTZoO

個朵響係因為10m bb、微波傳送(用鑊),希特拉都cut唔到
而家50/130/200m已經好過以前好多

不過共享、10m upload、routing兜遠路呢3個問題依然令(大)部分用家有bad user experience
最新嘅光纖plan應該改善咗頭2個問題

回復 NeTZoO

個朵響係因為10m bb、微波傳送(用鑊),希特拉都cut唔到
而家50/130/200m已經好過以前好多

不 ...
C-Leung 發表於 2019-7-22 19:35

光纖我用左幾年都好正常