最近轉左 2.5G 就冇斷......
youhello507 發表於 2020-5-25 17:15

2.5G 係GPRS?
有冇70Kbps?

2.5G 係GPRS?
有冇70Kbps?
luksam 發表於 2020-5-26 00:05

講緊個 onegate free wifi, 我部 ipX 同佢 5g 唔夾, 會斷線......

講緊個 onegate free wifi, 我部 ipX 同佢 5g 唔夾, 會斷線......
youhello507 發表於 2020-5-26 09:25

你仲係唔明

回覆  caihk

依家好似冇一間有免首次搬遷費, 中移動收400搬遷安裝費都算平 ...

"客戶如因遷址而需重新安 ...
caihk 發表於 2020-5-16 09:49

我試過打上台申請waive搬遷費, 結果佢叫我100M LAN 搬屋後轉500M 光籤, 每月加$10 月費,唔駛加長約,應該都算最抵

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

有冇TRUE IP ?

回覆 892# luksam

我地址不是特選屋苑,都係得 1000M 和正常價。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆  caihk

依家好似冇一間有免首次搬遷費, 中移動收400搬遷安裝費都算平 ...

"客戶如因遷址而需重新安 ...
caihk 發表於 2020-5-16 09:49

hkbn 續約有

回覆  luksam

我地址不是特選屋苑,都係得 1000M 和正常價。
ukulele 發表於 2020-5-29 09:50

咁唔代表CMHK 得兩個PLAN 係咪先?係你得兩個plan 選擇姐

剛用i cable光纖1000m,好多網上唔到,連淘寶都上唔到,有冇師兄知點解

有冇攪錯,連呢D網都話上唔到
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊