deldeldel

[img][/img]
回覆  luksam

係登記果到入就得
Man=) 發表於 2020-2-14 15:59

此優惠編碼無效,要Mobile先得?

回覆 582# PMLung

我頭先再試, 係顯示無效, 可能完結左

轉左1000mb變左UTV,呢隻UTV有乜用?邊個有興趣
https://www.hk.chinamobile.com/t ... a-n-vas-UTVBox.html

如果你屋企用緊類似智能電視,呢個盒冇乜用。

如果你屋企用緊類似智能電視,呢個盒冇乜用。
outdays 發表於 2020-2-19 12:56

就係用緊啊

請問是否要用中移動IP才可用呢個UTV?, thanks
我用數碼通用唔到遙控個UTV掣,按下無反應.youtube 掣就用到.

裝左用緊38$ 200Mb

見網上仲有得登記wo
48$, 入優惠碼bb10 減10$
即38$

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Androi ...
SSII 發表於 2020-2-14 14:14

唔該想問下 200m 係 hkbn 定係 icable 線 ? 仲有呢個網絡穩唔穩定, 易唔易斷線 ? 上下載速度去唔去到 8x ?

按登記,去到有一步係入code,
入bb10就見到可再平10$

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1) ...
SSII 發表於 2020-2-14 15:54

唔該想問200m plan 係 24 定 3 6個月 ? 登記之後最遲幾時安裝 (有冇得180日後安裝) ?

已安裝200MB $38 一個月,都是由天線位入屋,應該係做推廣果D用戶全部係用icable線,之前用smartone 100MB- ...
ITX 發表於 2019-12-30 10:27

唔該想問你個 200m plan 係咪經modem (光纖) ? 因為有啲人話 icable 線有分光纖同非光纖. 同埋你用咗2個零月覺得個網絡穩唔穩定, 多唔多斷線/上唔到網 ? 順便想問係咪淨係得信用卡交月費, 有冇其他付款方式 ?