華記AiProtection得唔得?

得華記一間這樣玩法?

via HKEPC Reader for Android

Netgear Armor ?

Netgear Armor ?
mcdull 發表於 2019-9-10 14:45

Armor係BitDefender 資料庫
AiProtection係Trend-Micro

但Armor堅貴, 一年要550蚊...
係資料庫同級的情況下, 都唔明Netgear做咩要搞付費

得華記一間這樣玩法?

via HKEPC Reader for Android
coffeeaddict 發表於 2019-9-10 13:40

其實得於同買毒軟件差唔多

要比年錢

分別只係 router 內置

其實得於同買毒軟件差唔多

要比年錢

分別只係 router 內置
kofz 發表於 2019-9-10 18:16

華記都要?

華記都要?
coffeeaddict 發表於 2019-9-11 00:00

華記係終身﹐ ?-LINK 都係用同一間anti-virus供應商﹐就包1年定2年。

回覆 5# coffeeaddict

Free, 不過無咩用, 同開咗上網速度同反應一定慢咗
本產品內建 ASUS AiProtection,能為您提供終身免費的安全防護。

release date >=Incredible Intelligence 2018 AiProtection Pro
https://www.asus.com/tw/AiProtection/

回覆  coffeeaddict

Free, 不過無咩用, 同開咗上網速度同反應一定慢咗
本產品內建 ASUS AiProtection,能 ...
t19922006 發表於 2019-9-11 10:08

我自己又唔覺慢左, 行speedtest, 速度基本是一樣, 有冇用就睇人啦, 我之前熄過一次, 所以由7月尾開始, 起碼我見都防到唔少
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

開左AiProtect睇唔到MyTVSuper........

開左AiProtect睇唔到MyTVSuper........
阿定 發表於 2019-9-11 12:34

我無問題