我買淨色T Shirt都唔得, 寄香港出地區不賣, 改國內地址, 便好像樓主的下不了單, 可能要將個戶口改用 ...
炎冬 發表於 2019-10-25 03:56

via HKEPC Reader for Android

我買充電電鑽又係咁,直接問客服,佢俾一元補差價你拍就搞掂
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

yanchoki 發表於 2019-10-25 08:11

你提交訂單時就會說大多人下不到單, 叫你遲D再試...我試左成個星期都是這樣, 所以放棄了

你提交訂單時就會說大多人下不到單, 叫你遲D再試...我試左成個星期都是這樣, 所以放棄了 ...
炎冬 發表於 2019-10-25 09:59

去唔去到入密碼嗰度?

你提交訂單時就會說大多人下不到單, 叫你遲D再試...我試左成個星期都是這樣, 所以放棄了 ...
炎冬 發表於 2019-10-25 09:59

冇用,我嘅情況係已實名,國內電話,國內朋友地址做收貨都唔得。試左手機app同電腦都係一樣。
最後要send條link俾佢,佢都落單就買到啦!即係話用國內身份證先得。
一係就好似有d師兄講,賣家肯裝件貨改做其它嘢賣俾你。

所有顏色工具都不賣香港, 就算用國內收貨都出樓主的情況, 可能改用國內手機號才行, 不過做了回鄉證 ...
炎冬 發表於 2019-10-25 03:59

冇用,我嘅情況係已實名,國內電話,國內朋友地址做收貨都唔得。試左手機app同電腦都係一樣。
最後要send條 ...
tgo 發表於 2019-10-25 10:15

你地個實名係咪近排先搞?我懷疑呢幾個月就算比曬實名申請都會check得好嚴。我嗰個實名係一年前搞,又身份證又回鄉卡send曬上去。用香港ip,香港acc香港電話,到依家仲買到好多野

回覆  寧靜風
我連單都提交唔到,請問點叫客服改價?
小弟唔係好明,ching可否講清楚啲? ...
hangyodonsayuri 發表於 2019/10/24 04:35

用一元補價下單,客服教嘅~

我實名左好耐,由佢行實名制個時已經實左啦!
而家係敏感嘢買唔到姐!買其它嘢係冇問題架。

你地個實名係咪近排先搞?我懷疑呢幾個月就算比曬實名申請都會check得好嚴。我嗰個實名係一年前搞,又身 ...
yanchoki 發表於 2019-10-25 10:26

我試過呢種情況,最終解決辦法係用大陸IP去落單