回覆 24# chungemail
街邊大把,問多幾個格下價,最好知道埋其他公司價錢,方便同佢議價。

甘ching, 私樓1000m, mug 野offer 先收貨?!  

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
fatman 發表於 2019-11-2 12:42

我8-9月時睇過其post, 私樓最低價有158 *24 送2000或1500。

交完cut form 就有$98+$500
已續

諗住學師兄咁樣做,今日去旺角菜街交cut form, 門市sale開1000m 138*24 送1000 平均價97左右,我就照交for ...
Ckchan16 發表於 2019-11-3 02:34

最後無咪最多咪認衰要返無咁平既PLAN,一試無壞

打左3次去都係開$158 回$1500現金券
要求cut from
開$98 300mb(?,應該冇聽錯 第一次聽話有300mb)
照交cut  ...
jacky0101 發表於 2019-10-30 20:55

68蚊戈cmhk plan堅幾平 我十二月完約都想轉 但係問過朋友話佢用icable線 唔知會唔會好慢

岩先打黎話$188/月. 簽30個月, $400COUPON ...收線

我想問CUT FORM 係咪要打上1000攞? 因為之前用屋企人名登記

交完cut form 就有$98+$500
已續
jacky0101 發表於 2019-11-4 12:09

cut form 要上邊度拎

cut form 要上邊度拎
LHM2012 發表於 2019-11-4 21:13

你叫佢E比你就得 填完E返比佢門市都唔洗落

你叫佢E比你就得 填完E返比佢門市都唔洗落
jacky0101 發表於 2019-11-4 21:19

ok 聽日去拎先

最新俾左我果口價係98*24 + 500 coupon or 158*24 + 2000 coupon
唔知有冇得再平呢