我都係呢個offer,都算平唔想煩就續左啦
bigandy04 發表於 2019-11-21 01:08

我個人認為HKT係好過其他公司嘅,但係30個月合約真係有D長囉。都係等交Cut form

收到1000 電話, 1000M $98 X30 months 加500 coupon

開心續約

2x1000m個plan可以做到幾平? 有冇機會平過168?
hkepc123456789 發表於 2019-11-20 08:20 PM

我都好想知

大家都好平 村屋地帶收4 5一百一個月 痴q線
iloveps2 發表於 2019-11-16 13:06

村屋已平左, 我呢幾年平均係 $150, 5年前都係$298

之前1000打黎開我1000M $168x24mths 跟返原本送既1個nowTV package

拎定cutform先

村屋已平左, 我呢幾年平均係 $150, 5年前都係$298
hkdvdrom 發表於 2019-11-21 12:10

我個到要自己俾錢拉入屋,個到8千銀,之後月費第一次合約(24個月)$468 300mbps,第二次續約夠膽死開我600 1000mbps。
傾左一大輪先肯free幾個月 均價跌到$400左右但就簽份長d既約。
痴線..

本身用緊500mb 之前1000打過黎offer 1000mb 158*24 + 2000coupon
尋日sd左cut form 等緊佢覆
有500mb 138 x ...
5214789630 發表於 2019-11-7 07:05 PM

有冇消息?

我個到要自己俾錢拉入屋,個到8千銀,之後月費第一次合約(24個月)$468 300mbps,第二次續約夠膽死開 ...
iloveps2 發表於 2019-11-21 20:56

我仲用緊ADSL 8M

得300M $138 $2000 coupon ..無500M

交cutForm先有平plan,擇左B plan
A/ $98 x 30 月 $500 惠康劵        
B/ $158 x 24 月 $2,000 惠康劵