其實都唔使cut form, 我打1000然後轉去Netvigator合約查詢,扮晒野問完contract end date, 佢已經比$98 x 30mths無coupon offer比我,然後我話朋友有多$500coupon, 佢叫我等等要攞approval, 等左30秒就話approved。條女好爽快,如大家有需要可以PM我攞佢直線

回覆 161# NetSoul

唔該曬師兄。

其實都唔使cut form, 我打1000然後轉去Netvigator合約查詢,扮晒野問完contract end date, 佢已經比$98 x 3 ...
NetSoul 發表於 2019-12-7 22:35

我去冇....佢話問其他續約既人有冇98*30既同事電話囉...神奇

早兩日網上request cut form, 昨日打黎, 比個標準 $138 x24 +1500 coupon, 我用緊300M plan, 算...照填form cut L左佢...

早兩日網上request cut form, 昨日打黎, 比個標準 $138 x24 +1500 coupon, 我用緊300M plan, 算...照填form ...
PangDeng 發表於 2019-12-12 14:26

應該 300M  $138 x24 +2000coupon

應該 300M  $138 x24 +2000coupon
atwy 發表於 2019-12-12 23:04

佢只比1500 coupon, 所以我即reject左佢.....

其實都唔使cut form, 我打1000然後轉去Netvigator合約查詢,扮晒野問完contract end date, 佢已經比$98 x 3 ...
NetSoul 發表於 2019-12-7 22:35

好大機會係前者太多人交cut form ,反正都可以做到依個offer, 又想留客,同減低行政費就放寛左。
我續約打左2次電話,1次開的offer 500m 月費仲貴過新約1000m , 2次offer 1000m 158×24 1500 coupon,  send cut form 後先有158 ×24 2000 coupon

佢只比1500 coupon, 所以我即reject左佢.....
PangDeng 發表於 2019-12-13 14:13

交完cut form 就會約你上門收機日期,會問你點解唔續約之類問題,你直接講有朋友300m 138 ×24 2000 coupon ,佢會再安排續約部搵你。 第日會再打俾你就會俾上面offer 你。
300m 138×24 2000,師兄唔升埋1000m 158×24 2000 or 98×30 500 相差20蚊一個月

有冇人公屋最近傾緊續約? 2月到期越用越貴 佢開我1000mb $168 30個月送氣炸鍋
有冇ching 差唔多offer又成功續到平約? 其實我200mb之前都夠用
唸緊轉cmhk,有冇ching 用落ok?
thanks

我試左  佢話唔係正式 cut form
係登記左 你有意停止服務  
有專人再聯絡你
跟住收到 SMS  確認

我估計  ...
士碌架 發表於 2019-11-27 18:20

借問你 100m 舊價多少元