先前收Sms 打上去問 開我168*30加1500 公屋
好似較貴
LHM2012 發表於 2019-11-1 14:06

續左就冇辦法,下次做下功課先!
我打左兩次續約部都係最多開到1000M 158*24 加1500 , 今日去交CUT FORM.

公屋定私樓?
Ckchan16 發表於 2019-10-31 23:54

公,交完CUT FORM約收機都係開158*24回1500
係過左一星期收到SMS打去問先有回2000

你笨左啦!
真正最平係98+500。
惠康上到1000通常有91折
正常也有93折
水魚會有95折
就當你95折。高D價值 ...
hkmand001 發表於 2019-11-1 01:53

唔理佢幾折,係條氣問題,計返係7X左右就收貨,理得你回2000 COUPON定98蚊回500
食個麥當勞都廿幾蚊啦最平

有冇sales 電話較易勾著數?

via HKEPC Reader for Android

我3月到期,公屋價
續約$168 x 36 得$400超市.

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

回覆 9# Ckchan16

1gb boardband, 2 years contract

多口問
私樓新約多數咩價?

睇合約期去到幾時,我就12月頭,會試打多幾次電話睇下有冇好OFFER。
如果都冇就去門市交CUT FORM... ...
Ckchan16 發表於 2019-10-31 12:11

甘ching, 私樓1000m, mug 野offer 先收貨?!

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

甘ching, 私樓1000m, mug 野offer 先收貨?!  

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
fatman 發表於 2019-11-2 12:42

師兄以往唔識假 而家搬出黎第一次自己俾錢

公,交完CUT FORM約收機都係開158*24回1500
係過左一星期收到SMS打去問先有回2000 ...
我要買電腦 發表於 2019-11-1 15:45

諗住學師兄咁樣做,今日去旺角菜街交cut form, 門市sale開1000m 138*24 送1000 平均價97左右,我就照交form。