收唔到 sms  $500
今日打上去問  佢話剛剛send 左
佢話 點都好啦  講個code我知  去1010 照講就得 ...
士碌架 發表於 2020-1-21 15:57

same offer #metoo

公定私?
zeon13 發表於 2020-1-21 17:19

sure 公

會唔會有d私樓(香港島)一定特別貴? 我500M二月到期, PCCW 要我 月費平均$3xx續約24個月, 佢話我所住樓宇一定是這個價. 講咗好耐都唔肯減. 我這裡和記也覆蓋.

今日下晝都打咗去續約部
居屋馬鞍山區
1000M,$158 x 24個月,加2000文禮券
平均每個月$70幾,2月中到期之 ...
paulkc 發表於 2020-1-15 18:47

ching pm pls

我原本用緊168 1Gx2 4月到期,佢打來續約開翻168一個月另加500 coupon,我問佢我想轉翻1G,佢話用單1G都係168另加師父安裝費,個sales係咪耍我?

A. 新約/續約:居屋續約
B. 合約期:30個月
C. 生效期:2020年3月到期
D. 服務:1000M
E. 月費:$98/月 + $500coupon(生效後4-6星期收信去攞)
平均$81 成交了!(有交終止表格)

我無問直線電話
20號交cut form, 23號 來電1000打來, 即時攞張貓紙出來睇心目中offer,
個男仔原本開300M 24個月 $138+$1500coupon, 我話呢個唔啱, 佢就改話1000M 30個月 $98+$500coupon, 聽完一輪, 成交 !

回覆 366# micgo168

我同你一樣, PCCW send完Cut Form, 1000M 30個月 $98+$500 coupon, 平均$81 ....我無答應!

今日直接打去PCCW 居屋續約1000M,  24個月 $158 X 24個月 + $2000 coupon , 平均月費$74.7....

其實本身簽咗CMHK 1000M 24個月 $68, 但未安裝...之後取消咗, 因為申請時無 UTV 電視盒...

https://www.hkepc.com/forum/redi ... 41&pid=39110424

會唔會有d私樓(香港島)一定特別貴? 我500M二月到期, PCCW 要我 月費平均$3xx續約24個月, 佢話我所住樓宇一 ...
john444 發表於 2020-1-23 00:10

獨市唐樓都唔使咁貴,1000M 做緊298 送400 coupon~~遲的再去試或者交CUT 表

回覆 364# wii仔

錯誤回覆

回覆 365# muyo

一樣,佢都係咁同我講,冇計。