居屋PLAN
今日PCCW 打來話續約1000M, 24個月,$158,送800 coupon,好似唔太抵?
而家用緊500M,138,佢話照續就送400M coupon,價錢一樣138..=.=
係咪交cut form好D?
因為5月合約到期

不吐不快
公屋1000M $98 30個月 轉左好耐
已經冇左24個月合約 無論你點樣 發脾氣 發惡 都唔會再有24個月

仲有 送禮券 要視乎戶口 有 500 800 1000 1500 每個戶口都有少少唔同唔係一定有 今日冇 下個月再打過睇下有冇
最多就係1500 冇再多

果D 2000蚊 係 另外有個部門篩選咗 先會有機會有 通常就係你落咗終止收機 後
先 有機會 係有機會呀  如果你中獎 係會有sms通知你添 發脾氣 發惡 係解決唔到問題

via HKEPC Reader for Android

比左CUT FORM 先打黎做到呢個價
公屋
1000M  98 x 30 送500coupon

不吐不快
已經冇左24個月合約 無論你點樣 發脾氣 發惡 都唔會再有24個月

...
pkwes 發表於 2020-2-14 09:06 PM

多謝CHING解釋..
我都係入咗CUT FORM
等緊HKT 俾公屋價 $98 X30 送 500蚊COUPON

其實都重有後路既...
因為用緊HKBN 固網電話
LOGIN咗, 原來現有客戶申請BB1000係比全新客戶有HIDDEN PLAN
$198 簽24個月, 免12個月 (AVG $99) + 免安裝費
禮品有兩款
12日WIFI蛋+濾水器 /
24個月MYTV SUPER

啱啱1000打咗嚟約好哂幾時收機
講好哂先俾OFFER (我稔係公司指引)
可以早一個月開始新約, 即係變相俾少$40

HKT
新約/續約:      續約
合約期:         30個月
生效明:         202003
服務包括:            
                    (1) 1000M 上下載光纖寬頻
                    (2) 500蚊 惠康
                    (3) NOW (不過無咗電影台)
平均月費:        HK$80

不吐不快

...
pkwes 發表於 2020-2-14 21:06

錯啦,發脾氣,發惡,死lur,完約前一個多月開始lur ,學習國人咁死賴就得。除非你住嗰度係佢獨市,唔係你煩到佢失眠,個個cs 頂你唔順,自然搵d 膠層招呼你,咁好大機會搲到你想要既野

多謝CHING解釋..
我都係入咗CUT FORM
等緊HKT 俾公屋價 $98 X30 送 500蚊COUPON

其實都重有後路既...
...
莊神弄鬼 發表於 2020-2-15 01:35

想問下個HIDDEN PLAN係邊度睇到?
我手機用緊HKBN都好似唔多覺有

續約 居屋 2月中約滿
合約期:24個月
服務:1000M
月費:$158/月 & $2000 超市
另有電影台: $28/月 < 沒合約(以前有合約), 可隨時取消

從沒有人聯絡開過Offer(或者係我逢廣告電話唔聽), 約滿前早10日交Cut Form, 5日後打黎Offer $98/ 30個月 沒贈品 , 冇理佢話考慮下先, 過左日打去諗住如果比500 Coupon就照續, 但銷售員就改左$158/24個月 $2000 Coupon Offer, 後續左, 希望幫到大家

續約 居屋 2月中約滿
合約期:24個月
服務:1000M
月費:$158/月 & $2000 超市
另有電影台: $28/月 < 沒合約 ...
mcqueench 發表於 2020-2-17 15:41

打幾多號?

想問下個HIDDEN PLAN係邊度睇到?
我手機用緊HKBN都好似唔多覺有
kenkenmy 發表於 2020-2-17 01:08 AM

要先LOGIN入去咗先
https://www.hkbn.net/personal/home/tc/landing

LOGIN前最平既PLAN

LOGIN後會多咗D PLAN, 最平嗰兩個

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊