4月到期1000M
寄咗cut form, 第一次打黎話$98 x 30個月, 回500 coupon, 我話唔續約,我問佢做唔做到$158 x 2 ...
Dannykong 發表於 2020-2-21 15:30

私樓/居屋/公屋?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

續約 居屋 4月中約滿,
交左cut form,
續咗$138 X 24mth & $2000超市 500MBps,
thanks呢度各位ching報料。

續約 居屋 4月中約滿,
交左cut form,
續咗$138 X 24mth & $2000超市 500MBps,
thanks呢度各位ching報料 ...
noodles 發表於 2020-2-22 12:29

約收機果刻傾埋定之後仲有次電話?

約收機果刻傾埋定之後仲有次電話?
calbee 發表於 2020-2-23 16:43

約收機果刻

回覆 456# Blyelau

我兩個星期左右收到

回覆 458# caeser

我D朋友好似都係呢個價?

私樓,5月到期,我打上去問吓續約,我話我單位本身有條免費嘅和仔1G, 佢話績約就$138/月,我話唔要,叫佢send cut form.

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

私樓/居屋/公屋?

tiger23 發表於 2020-2-22 10:18

公屋

4月到期1000M
寄咗cut form, 第一次打黎話$98 x 30個月, 回500 coupon, 我話唔續約,我問佢做唔做到$158 x 2 ...
Dannykong 發表於 2020-2-21 15:30

打去問,唔肯送二千,只送千五,我話再考慮下。佢大我話遲下可能連千五都冇得送。哈哈…

回覆 453# bearing

係到睇完之後發現新裝仲貴過舊客! 好奇怪