本身用緊500mb 之前1000打過黎offer 1000mb 158*24 + 2000coupon
尋日sd左cut form 等緊佢覆
有500mb 138 x 24 + 2000 coupon / 1000mb 98 x 24 + 500 coupon我都收貨

唔續約又冇喺合約期終止前30 日交CUT form ,一般公/屋/私/樓收$258 一個月,村屋就唔豬... ...
Ckchan16 發表於 2019-11-6 16:57

thanks

出年4月才完約,到時去續約應該都無左$98這價了

我2月到期,早排打黎$198 X 24個月,睬佢都有味,咪擺下先囉
tmutsu 發表於 2019-11-7 14:33

12月尾直接交cut form ,過兩日到就會收到安排收modem電話,職員會問你點解唔續約,係咪價錢唔岩,你就可以直接講你要嘅offer。

本身用緊500mb 之前1000打過黎offer 1000mb 158*24 + 2000coupon
尋日sd左cut form 等緊佢覆
有500mb 138 x ...
5214789630 發表於 2019-11-7 19:05

Cut form係咪要問佢先send黎?
定係有得自己download

Cut form係咪要問佢先send黎?
定係有得自己download
pineapple2006 發表於 2019-11-9 14:09

可以叫佢寄俾你,又話者直接去門市填Form(指定門市),不過記得要合約有效前30日交CUT FORM先可以,唔夠30日就要限外收取多一個月錢,即係$258一個月。

thanks
arabatur 發表於 2019-11-8 11:35

唔洗客氣

出年4月才完約,到時去續約應該都無左$98這價了
Squall-Lucifer 發表於 2019-11-9 02:43

又未必...可能會更多優惠都唔定

我同你一樣交CUT FORM
琴日收到電話開 1000M 158*24 + 2000Coupon
唔知有$98 +500 Coupon 依個plan...,雖 ...
Ckchan16 發表於 2019-11-6 16:52

正解, 我對上兩次續約都係直接 send cut form 等收留客部電話.

續約部全部 call 都只會得垃圾 plan.

比番cut form 等CS回覆,其實有冇人收過$98 +500 coupon 更好offer?

利申:比咗cut form