村屋VDSL 100m

$258 一個月,免6個月,+1500 惠康coupon

有冇人知仲有冇得平?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

我想問唔續約係咪就咁一直原價用落去,佢唔會cut你個河?

公屋/ 居屋 想攞到$98 1000M 加$500 coupon 一定要SEND CUT FORM
, 寬頻(自稱挽留部)打俾你確認取消時, 直接同佢講要呢個PLAN, 佢就會俾
其他cold call 續約好多時話冇左呢個優惠 OR 已經送哂coupon, 直接CUT 線OK

之前續過幾次約,今年轉左掃馬桶,用左半年左右暫時覺得比 PCCW 穩定,PCCW 真係除左個 NOW D 免費台外冇賣點冇優勢

公屋/ 居屋 想攞到$98 1000M 加$500 coupon 一定要SEND CUT FORM
, 寬頻(自稱挽留部)打俾你確認取 ...
nextso 發表於 2019-11-5 22:49

我同你一樣交CUT FORM
琴日收到電話開 1000M 158*24 + 2000Coupon
唔知有$98 +500 Coupon 依個plan...,雖然大家平均價差唔多,但你個PLAN 適合我多D。
未續約的巴打們直接去門市交CUT FORM, 唔洗浪費時間同SALE 周旋 。

我想問唔續約係咪就咁一直原價用落去,佢唔會cut你個河?
arabatur 發表於 2019-11-5 22:14

唔續約又冇喺合約期終止前30 日交CUT form ,一般公/屋/私/樓收$258 一個月,村屋就唔豬...

簽兩年半,298$一個月,1000mb,送13000 the club 積分同一張楊千嬅音樂會飛,同400$coupon,係咪廢plan?

via HKEPC Reader for Android

最新俾左我果口價係98*24 + 500 coupon or 158*24 + 2000 coupon
唔知有冇得再平呢
古怪基 發表於 2019-11-5 10:39

冇, 最平了 $75已經好平

冇, 最平了 $75已經好平
jacky0101 發表於 2019-11-7 03:31

500M $138 x 24 $2000 coupon

我2月到期,早排打黎$198 X 24個月,睬佢都有味,咪擺下先囉