回覆 535# calbee

178x24+1500 都ok 不過想要多d

想問聲coupon 係Wellcome?

回覆  calbee

178x24+1500 都ok 不過想要多d

想問聲coupon 係Wellcome?

Wellcome

家用Plan一定無得加錢要Fix ip
商業plan可以加但聽講一定要有BR/唔可以住宅地址,你問清楚先好D ...
inori 發表於 2020-3-9 16:53

商業plan可以住宅地址,有BR就得

我是問了 但他堅持說 他程序上要我約時間收機(當不續約) 他才可以問有沒有 +2000 那個 plan , 我唯 ...
raphaelvew 發表於 2020-3-8 00:07

多謝C兄報料, 小弟今日都續左呢個私樓PLAN, 4月3日到期, 自己完全忘記左合約到期日, :P
呢個價錢比我現時$238平左,個人覺得算唔錯!

多謝C兄報料, 小弟今日都續左呢個私樓PLAN, 4月3日到期, 自己完全忘記左合約到期日, :P
呢個價錢比我現時 ...
Vic.S 發表於 2020-3-10 16:04

我最後是 158 * 24 + 2000 coupon. 參考一下 ~

我最後是 158 * 24 + 2000 coupon. 參考一下 ~
raphaelvew 發表於 2020-3-10 22:48

請問158 X 24 + 2000 coupon 係咪私樓?

已續158*24 2000超市卷
rayw 發表於 2019-11-23 13:12

請問係咪私樓

回覆 544# Vic.S

$158 * 24 +2000 coupon ?

raphaelvew 發表於 2020-3-10 22:48

私樓?

多謝各位CHING比料, 居屋剛續1000MB, $98 30個月1+$500超市