大家都好平 村屋地帶收4 5一百一個月 痴q線
iloveps2 發表於 2019-11-16 13:06

村屋已平左, 我呢幾年平均係 $150, 5年前都係$298

我個到要自己俾錢拉入屋,個到8千銀,之後月費第一次合約(24個月)$468 300mbps,第二次續約夠膽死開 ...
iloveps2 發表於 2019-11-21 20:56

我仲用緊ADSL 8M

公屋send 左cut form,約左時間上來收機
收到短訊話最後一口價破天荒震撼價,打上去offer 到1000mb 158 x 24 ...
marcoykm 發表於 2020-1-21 12:38

我上次續係咁"send 左cut form,約左時間上來收機,收到短訊話最後一口價破天荒震撼價".
仲以為今年咁好, 唔使出大蕉(Cut form) 就肯減
頭先打左去$138 X24, no coupon

公定私?
zeon13 發表於 2020-1-21 17:19

sure 公

續約 居屋 2月中約滿
合約期:24個月
服務:1000M
月費:$158/月 & $2000 超市
另有電影台: $28/月 < 沒合約 ...
mcqueench 發表於 2020-2-17 15:41

打幾多號?

剛剛打1000, 3月尾到期, 居屋
1G speed
1. $98*30月
2. $158*24-2000coupon=$75

最攪笑係佢覺得多人會選1, 我打去問佢有乜offer, 佢答我第1個, 呢個day 1 已經有, 然後我問有無其他,佢答我有第二個無咁jetso, 話多人會選第1個, 最後我當然選第2個la

可能我4月尾先到期,交完cut form後打幾次嚟都仲係畀$158x24+$1500,佢死都話無$2000送,我直頭叫佢無$2000 ...
kwanyan 發表於 2020-3-2 21:17

之前都問左幾次都無
我隔幾日就會打去問下,你記著要唔同時間去問

咁因為你個優惠1仲有加强版你見唔到
98*30月+500coupon
每月去藥房買日用品慳既錢好過你成袋1500coupon ...
calbee 發表於 2020-3-4 10:51

即係永遠最低價入股票, 最高價放, 你都要諗下時間成本

袋住$2000coupon都可以去藥房買日用品  好多嘢係超市有,藥房無  賬面上$158x24+$2000點 ...
kwanyan 發表於 2020-3-4 11:09

仲有藥房要食炒價
一枝漂白水, 8佳 $20, 藥房 $38