香港電訊家居電話續約

option 1:
1年約, 每月$110. 第 (4, 7 個月回贈各$132, 另送超市禮券: 400, 平均$55

option 2:
2年約, 每月$110. 第(4, 7, 10, 13, 16個月回贈各$164, 另送超市禮券: 650, 平均$49

2年約抵些?

師兄你續約價咁正....
我多年前用左EYE PLAN, 之後想轉返普通固網PLAN要正價, 我即時轉會走人

btwn我會揀2, 因為平少少

option 1:
1年約, 每月$110. 第 (4, 7 個月回贈各$132, 另送超市禮券: 400, 平均$55

option 2:
2年約,  ...
keemic77 發表於 2020-6-2 13:14

Option 2 最底用。

如果係你個名,點解唔同寬頻合埋轉H豬C/HKXB?

1000MB+固網都係120元/月,我幾年前已經轉,同PXXW一樣固網電話,功能一樣。

如果係你個名,點解唔同寬頻合埋轉H豬C/HKXB?

1000MB+固網都係120元/月,我幾年前已經轉,同PXXW一樣固網電話 ...
marychan 發表於 2020-6-2 15:00

只是屋企人用電話線.

option 1:

option 2:
2年約,  ...

2年啦, C Hing本身個約幾時到期? 係佢一開始已經俾呢2個plan你? 定係同佢傾左一排/ send cut form先有呢2個plan?

2年啦, C Hing本身個約幾時到期? 係佢一開始已經俾呢2個plan你? 定係同佢傾左一排/ send cut form先有呢2 ...
mods 發表於 2020-6-2 22:15

send cut form then provide these 2 offer. contract end by July 2020

option 1:

option 2:
2年約,  ...

一個月110蚊?剩係電話你都仲續?

我屋企和記電話,剩電話48蚊都覺得貴, 再傾依家加埋500M上網先94蚊,個電話同免費冇分別