[操作疑難] 窮人想問有無咩ROUTER駁USB可以過野AROUND 80MB/S

我知道AC86U可以,但係呢部野之前買過一次,有過熱問題,而家新既AX唔知會唔會,所以都係想穩陣D,試下其他牌子,而家用緊礦難NEWIFI,得20MB/S,所以想換番

或者有一隻NAS可以平平地1000內既都可以推薦下....因為真係唔識呢D野

LINKSYS WRT1900ACS, USB HDD抄野可以過到100MB/s

樓主你指的USB係乜嘢設備?

我知道AC86U可以,但係呢部野之前買過一次,有過熱問題,而家新既AX唔知會唔會,所以都係想穩陣D,試下其他 ...
普信 發表於 2020-6-28 22:15

請參考
https://www.smallnetbuilder.com/tools/charts/router/bar/175-ntfs-read-usb-3-0/35

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

linksys 千其唔好, 穩定性仲衰D 大6雞廠
我都中過招, 上網一check先發現大量自動斷線問題存在係各型號之中......
果斷換router

係喎, 經路由慢好多

樓主你指的USB係乜嘢設備?
Jip仔 發表於 2020-6-29 10:07

3.0既外置HDD

請參考

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)
kofz 發表於 2020-6-29 10:45

好有用,不過都要去到86U既級數先可以用到盡

好有用,不過都要去到86U既級數先可以用到盡
普信 發表於 2020-6-30 16:13

咪幻想平款粒 u會快

唔係咁有邊個買nas