高達特注版Asus RT-AX82 / 紅彗星特注版AX86

大陸特注版,詳情有待公佈
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大陸特注版,詳情有待公佈
vaio 發表於 2020-7-11 21:45

BUFFALO WXR-5950AX12

之前都出過 EVA 版

代價係比多兩萬yen

https://www.buffalo.jp/product/detail/wxr-5950ax12_eva.html

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

回覆 1# vaio

咁啱我想換86u

回覆  vaio

咁啱我想換86u
yuen419 發表於 2020-7-19 10:19

要睇下係唔係賣1499人仔,如果係,我都想買多隻特別版放房,當試玩埋aimesh

要睇下係唔係賣1499人仔,如果係,我都想買多隻特別版放房,當試玩埋aimesh
itpeanut 發表於 2020-7-19 12:16

紅色應該貴3倍

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

itpeanut 發表於 2020-7-19 12:16

買"拉神"唔使錢呀?至少貴一個dub啦

俾多500 多謝

俾多500 多謝
nathan85 發表於 19/7/2020 14:32

藝術 同 愛好 無價.
如果無人買 應該會降到同普版一樣價.

藝術 同 愛好 無價.
如果無人買 應該會降到同普版一樣價.
akiro 發表於 2020-7-19 15:30

實有人買既,正如g shock特別版轉下顏色貴成千銀都有人買。不過我寧願用嗰幾舊水買盒高達模型砌

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

噴油買水貼,想點整都得啦