返大陸VPN

想問問大家, 而家有邊個VPN 係可以唔使租vps的情況下, 在大陸可以順利穩定連的呢? Thanks

我知道PPTP/L2TP 早就封咗, OpenVPN 是否都唔穩定? SS 是否也早已唔掂?
Many thanks to chings

想問問大家, 而家有邊個VPN 係可以唔使租vps的情況下, 在大陸可以順利穩定連的呢? Thanks

我知道PPTP/L2TP ...
aboutfung 發表於 2020-10-25 16:25

See wechat

蚂蚁VPN
orbxat 發表於 2020-10-25 17:43

呢D就唔係咁建議啦! 好多被查水表既就係用呢D.

用屋企電腦開v2ray

用屋企電腦開v2ray
adamchoy2005 發表於 2020-10-25 21:29

又唔一定要用電腦
家陣好多router, single board computer 都可以做到
我自己用SBC 裝linux 底,docker裝v2ray/outline 俾親朋戚友用,長開靜音&省電

又唔一定要用電腦
家陣好多router, single board computer 都可以做到
我自己用SBC 裝linux 底,docker裝v ...
cyruschan112 發表於 2020-10-26 13:24

師兄可否教下點整???

回覆 6# cyruschan112

v2ray支援多平台&windows 電腦應該家家都有, 裝係電腦成本最底
如果長開就買SBC慳電D

有冇免費?以前用開unlock Youku
而家好似唔得了

我知道PPTP/L2TP ...
aboutfung 發表於 2020-10-25 16:25

SS要看地區
如果唔洗快.就用Github訂閱