請問香港邊隻4G sim Router最便?

請問香港邊隻4G sim Router最便?
係唔係最便都貴過普通Router?
thx

紫米4G尿袋
我住劏房要周圍搬果段時間就係靠呢隻野
冇投訴

純粹分享WiFi可以用華為E3372, USB供電就可以

搭單問問, 4g sim router, 要有lan, 唔使wifi都得, 最平用邊隻好?

搭單問問, 4g sim router, 要有lan, 唔使wifi都得, 最平用邊隻好?
SYW 發表於 2020-10-30 22:06

if u want lan, it wont be cheap?

if u want lan, it wont be cheap?
m9m 發表於 2020-10-30 22:19

睇下今年有無平D既選擇, 趁双11就到
如果無, 當我無問過..

睇下今年有無平D既選擇, 趁双11就到
如果無, 當我無問過.. ...
SYW 發表於 2020-10-30 22:23

LAN既概念唔一定係RJ45頭+cat5線
其實果類野直插USB落PC都可以當LAN上網, 唔洗wifi

USB 手指

有冇一D 好D CAT6 平平地?

via HKEPC Reader for Android

LAN既概念唔一定係RJ45頭+cat5線
其實果類野直插USB落PC都可以當LAN上網, 唔洗wifi
shingzhk 發表於 2020-10-31 00:46

屋企network 太多device, 原意係想,  用4g sim router暫時代替主router上寬頻用,唔想大幅改動屋企network
想徹底放棄PXXW或HXXN