[超突發]Merlin Build正式support牙石AX86U

https://www.snbforums.com/thread ... able-build-s.67101/
Alpha 3 test build已經加入AX86U,click入去就有得download
我去做白老鼠先啦

做白老鼠先

AX86U唔錯, 可惜無wifi 6E

實測update後上唔到網,原因未知,已restore返原廠用住先
個post #311都有人提呢個問題
https://www.snbforums.com/thread ... s.67101/post-632645
另外UU加速器同騰訊加速器仍然存在,就算factory reset都洗唔甩

回覆 4# ~Mac迷~

以我所知大陸版嘅分別就喺依家嘢,你喺改唔到(hard-coded),unless你識改bootloader.

實測update後上唔到網,原因未知,已restore返原廠用住先

另外UU加速器同騰 ...
~Mac迷~ 發表於 2020-11-14 14:51

條路自己揀........

你要刷CFE

你要刷CFE
java2 發表於 2020-11-14 23:53

而家都未有人放AX86U國際版嘅CFE出嚟
除非有師兄好心dump出嚟

而家都未有人放AX86U國際版嘅CFE出嚟
除非有師兄好心dump出嚟
~Mac迷~ 發表於 2020-11-15 12:02

How to dump cfe from original firmware?

點會甩到.... merlin 都改吾到cfe....