[操作疑難] 入手 AirEngine 5760-51

完全老鼠拉龜(無從入手)feel  ~  但呢個感覺好正
佢有幾百pdf 關於部野搞乜做乜

我搞左一晚睇左一堆pdf 先login到個admin去改個mode,但見到好多唔知做乜既setting
之前setup 普通AP都唔就洗幾個字,今次完全唔知搞緊乜,真係大開眼界

我估部機我有排都搞佢唔掂,呢2差幾野好值,望住堆pdf 都無從入手唔知寫乜
長見識。

開a-msdu可以令個WIFI快小小
關左rate-limit client dynamic

開a-msdu可以令個WIFI快小小
關左rate-limit client dynamic
肉類 發表於 2021-6-10 13:09

多謝指引

我搞左成晚先搵到個admin password
入到去將佢FIT> FAT mode之後就咁Next>next>next> create 左 ssid 試接入去,但唔知點解得不論2.4/5G都得 52M連線

咁一定係整錯野,但已玩到3:30am頂唔順

回覆 3# hkd

去呢到改Frequency Bandwidth

回覆  hkd

去呢到改Frequency Bandwidth
肉類 發表於 2021-6-10 13:53

唔該晒呀!!!!!多謝指教,感激感激

另外想問問而家佢最新版本係咪 V200R020C00  ??
我部好似重係V200R019C10定c10 ,我enable 左auto update,但係咪要手動update佢

回覆 5# hkd

我上佢官網下載自己更
你個部https://support.huawei.com/enter ... -250566602/software
選返R019
要開個huawei用戶先下載到