回覆  alan4k

想1件過5想插咁多火牛
Tom_jerry 發表於 2021-9-4 16:08

我香港做法係一個大功率12V火牛再一開八.

回覆  Tom_jerry

淨係 match 到最接近以下資料

機背有4張貼貼 prodID, MAC addr, SN:,  供應商自己 ...
postmaster 發表於 2021-9-5 07:14

冇即係 冇用囉 亂入or空白

或去 configuration 度 save config 後 download 個 xml

係個 xml 內 searching "loid" 應該會搵到

我香港做法係一個大功率12V火牛再一開八.
雯雯 發表於 2021-9-5 11:37

呢D

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢D
Tom_jerry 發表於 2021-9-5 12:53

呢種 (淘佬有售).

或者淘佬上黑色殼既台達12V 20A火牛, 再另外買分叉/延長線.

回覆 93# Tom_jerry
吱董
咸魚洋垃圾,用咗近2年,唔錯。

回覆 1# Tom_jerry

CHING可唔可以分享PON STICK 條LINK?同埋邊款?
我搵過下,見到又B+, 又C+....唔識揀

By the way,我係新加坡用,我好肯定係GPON...外話:有ISP係XGPON...
我而家個ONT 係 華為8240H5, 本身用開 CHR+HAP AC

CHING可唔可以分享PON STICK 條LINK?同埋邊款?

By  ...
chaplin_lee 發表於 2021-9-5 15:49

See PM.

呢種 (淘佬有售).

或者淘佬上黑色殼既台達12V 20A火牛, 再另外買分叉/延長線. ...
雯雯 發表於 2021-9-5 14:23

我有呢隻垃圾牛 得5得

吱董
咸魚洋垃圾,用咗近2年,唔錯。
風十三 發表於 2021-9-5 14:45

你呢個好pro喎 要自己打線

By  ...
chaplin_lee 發表於 2021-9-5 15:49

我隻垃圾odi pon stick用蟹仔晶片喎