搭單問吓呢支膠棍仔

要唔要响routeros 內做啲嘢先跳個console login prompt出嚟? 同埋最新個firmware 係version 幾.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 111# postmaster

請問呢個USB 係咩??

官網有講

回覆  postmaster

請問呢個USB 係咩??
chaplin_lee 發表於 2021-9-6 19:12

。。。吱

回覆 113# postmaster

本來想要個名跟住自己GOOGLE, 不過Tom_jerry PO曬料出黎
點都好,學到新野, THANK YOU

回覆 99# Tom_jerry
無錯,要自己打線。
我喜歡呢支洋垃圾,有過載同斷路Cut電,唔洗另外再加嘢。
當年咸魚價人仔25

回覆 114# Tom_jerry

Thank you CHING.
再問一問,你有無辦法試下IPSEC? 5009 test result 無IPSEC

呢D
Tom_jerry 發表於 5/9/2021 12:53

我有用呢d switch psu block 用 12v21a 拖晒全屋 modem/switch/router/ap/LED light/Fan

7-24x365   21aH 有d overkill
同埋整左套全屋弱電12v系統

回覆  Tom_jerry

Thank you CHING.
再問一問,你有無辦法試下IPSEC? 5009 test result 無IPSEC :di ...
chaplin_lee 發表於 2021-9-7 00:35

你要送多台RB5009比吱先可以做

我有用呢d switch psu block 用 12v21a 拖晒全屋 modem/switch/router/ap/LED light/Fan

7-24x365   21 ...
nixon 發表於 2021-9-7 01:16