回覆  Tom_jerry

12個位,華為填HWTC+(SN尾8個數)
肉類 發表於 2021-9-2 20:47

5 得 status 係先出 O3 最後 O2 loid error

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 58# Tom_jerry

pon stick 個MAC有冇改
光纖未插好?

回覆  Tom_jerry

pon stick 個MAC有冇改
光纖未插好?
肉類 發表於 2021-9-2 21:21

已登入 telnet 打 cmd  flash set ELAN_MAC_ADDR xxxxxxxxxxxx

所有嘢插好

回覆 63# Tom_jerry

Tx Power 負無限好似唔正常
改左ONT個型號未?
pccw唔改用唔到,其他就唔知

屎5屎跟鬼佬set埋modem型號

https://gist.github.com/Anime4000/

DONE~

回覆 55# jerrychan0610

MIKROTIK大代理好似係由香港轉運入中國..本身有香港倉庫..我買過幾隻都係香港順豐送貨既...

頂又有新問題

download 足 1Gb
upload 高5過 9Mb

典解~典解~典解

ODI Pon Stick vs Huawei ONT

TX Power(dBM) :  2.58 vs 2.07
RX Power(dBM) :  -22.14 vs -19.96

頂又有新問題

download 足 1Gb
upload 不過 9Mb

典解~典解~典解  ...
Tom_jerry 發表於 2021-9-3 06:24

呢啲唔係問題,就算Ethernet都唔會個個port支支SFP次次一樣。
你度本身都夠光。

呢啲唔係問題,就算Ethernet都唔會個個port支支SFP次次一樣。
你度本身都夠光。 ...
Brainstomer 發表於 2021-9-3 08:33

咁典解典解典解upload咁慢