[開箱] 首發開箱 TL-XTR5466 160MHz MESH三频聚合回程 2.5G SFP DUAL WAN

前言: https://www.hkepc.com/forum/view ... &extra=page%3D1

TPLINK 易展WIFI 係咪香港冇? THX

TPLINK 易展WIFI 係咪香港冇? THX
ray7a7 發表於 2021-10-19 16:22

係, 呢款都係大陸首發
160MHz +  MESH三频聚合無線回程 + 2.5G SFP接口 + Dual WAN, 性價比王

我今日都睇過有2.5G 光電的ROUTER,都真係得TP-LINK有

可惜其他裝置無2.5G LAN...唔係都想換下

我未見過香港TP-LINK 有賣易展產品,係咪只有ONE-MESH? THX

我未見過香港TP-LINK 有賣易展產品,係咪只有ONE-MESH? THX
ray7a7 發表於 2021-10-22 15:58

香港 product 只有one mesh

有地區設置?
我部XDR6060冇得set

有地區設置?
我部XDR6060冇得set
ricky1992 發表於 2021-10-22 17:52

我現有X20 Mesh , 可以無線Join埋一齊用嗎?想試下佢dual wan(同一間寬頻公司)功能得唔得?

我現有X20 Mesh , 可以無線Join埋一齊用嗎?想試下佢dual wan(同一間寬頻公司)功能得唔得? ...
=.= 發表於 2021-10-26 17:35

雖然都係mesh,但應該唔通用

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - iOS(4.0.2)