啞鈴

7.5kg x2既啞鈴大約幾錢仲有可唔可以將15kg擺晒落同一個舉

p.s仲有綁住腳既沙袋又大約幾多錢仲有有冇分重量

15kg擺晒落同一個舉囝d幾百到

槓鈴from e78 for ref.

IRDB40 GOMA電鍍10KG單隻盒裝槓鈴
(簡介)
特價$220

IRDB40 GOMA電鍍2X20磅盒裝槓鈴
(簡介)
自取特價$440

DBS-5 GOMA電鍍2X7.5KG盒裝槓鈴
(簡介)
自取特價$380

28237 JOEREX袓迪斯電鍍2X10KG盒裝槓鈴
(簡介)
自取特價$490

28244 JOEREX袓迪斯電鍍2X7.5KG盒裝槓鈴缺貨
(簡介)
特價$340

JD2021  袓迪斯或 GOMA15kg星頭包膠槓鈴
(簡介)
自取特價$360

JD2013 袓迪斯 15LBSX2對裝電鍍海棉手柄啞鈴
(簡介)
特價$260

JD6064 袓迪斯 1.5LBSX2對裝海棉健身啞鈴
(簡介)
特價$49

JD2014 GOMA對裝包膠3磅啞鈴(每邊3磅)
(簡介)
特價$65

JD2015 GOMA對裝包膠5磅啞鈴(每邊5磅)
特價$98

JD2016 GOMA或對裝包膠8磅啞鈴(每邊8磅)
特價$149

JD2017 GOMA 對裝包膠10磅啞鈴(每邊10磅)
特價$188

JD2018 GOMA 對裝包膠12磅啞鈴(每邊12磅)
自取特價$218

JD2019 GOMA對裝包膠15磅啞鈴(每邊15磅)
自取特價$268

想買2x7.5先, 遲d唔夠先再加餅
goma定joerex好d
綁腳既沙袋幾多磅好

GOMA電鍍2X7.5KG盒裝槓鈴
JOEREX袓迪斯電鍍2X7.5KG盒裝槓鈴
MESUCA 5磅(每邊2.5磅)運動沙袋
JW-08 MESUCA 8磅(每邊4磅)運動沙袋

呢幾樣係mk買又幾多錢呢

原帖由 MS-09_ 於 2009-3-5 16:52 發表
想買2x7.5先, 遲d唔夠先再加餅
goma定joerex好d
綁腳既沙袋幾多磅好

GOMA電鍍2X7.5KG盒裝槓鈴
JOEREX袓迪斯電鍍2X7.5KG盒裝槓鈴
MESUCA 5磅(每邊2.5磅)運動沙袋
JW-08 MESUCA 8磅(每邊4磅)運動沙袋

呢幾樣係mk買又幾多錢呢

呢個價係for 參考,不過根據以往經驗,佢多數會平過你出去d舖頭買的,不過就要去新蒲崗上樓睇,如果要買沙袋,最好自己試下先啦,人人唔同,好難話比你知幾多磅先夠

想再平d就上淘寶網買,不過如果要退貨就要自己比運費喇~~~

原帖由 red1210 於 2009-3-5 17:10 發表

呢個價係for 參考,不過根據以往經驗,佢多數會平過你出去d舖頭買的,不過就要去新蒲崗上樓睇,如果要買沙袋,最好自己試下先啦,人人唔同,好難話比你知幾多磅先夠

想再平d就上淘寶網買,不過如果要退貨就要自己比運費喇~~~

淘寶我睇過, 20kg運費220 總數仲貴過香港
佢有鋪係新蒲崗 有冇得試d野

原帖由 MS-09_ 於 2009-3-5 17:14 發表

建議路程唔好超過 10 分鐘, 好鬼重架.
講真, 去附近屋村的運動鋪問下, 唔會貴好多

原帖由 mo9394 於 2009-3-5 17:41 發表

建議路程唔好超過 10 分鐘, 好鬼重架.
講真, 去附近屋村的運動鋪問下, 唔會貴好多

重唔係問題, 可以攞車仔 樓下有, 但係未睇過價錢, 不過都會食好多 我買過少少野, 58蚊, 但係mk肯定唔洗40蚊

其實淘寶拆散黎買好唔好呢

原帖由 MS-09_ 於 2009-3-5 17:14 發表

你上佢個網佢有教你點去,鑽石山站去近D易D,同埋D野都有得試下,好多拍你都可以拎上手揮下,如果你去開彩虹道打波不妨上一上去,舖仔細細不過都好多野睇