有冇師兄用緊無塵袋吸塵機?求經驗分享

阿媽睇中咗M記個部紅色既CX1,話個色夠喜慶,佢鐘意
但佢之前用開個部係有塵袋既,我怕買呢部返黎佢會用唔慣,同埋之前都有見人話無塵袋冇咁容易清理,其實係真唔係?有冇師兄用緊?求分享

mielx無塵袋比其他牌子夠力
吸地板、地氈都吸得好乾淨,換個吸頭又可以吸梳化,好好用

M記無塵袋我有陪朋友去showroon睇過
佢個塵箱設計得幾好,個蓋係個底度,禁下制就會開,直接係垃圾桶上面開就可以清曬d垃圾
唔似有d個蓋係上面既,倒垃圾個陣好易搞到d塵飛黎飛去

佢個塵箱設計得幾好,個蓋係個底度,禁下制就會開,直接係垃圾桶上面開 ...
fungfung87 發表於 2019-9-10 13:26

咁幾好, 之前用過部就真係衰d, 有時倒垃圾仲會唔小心吸到d塵...

諗住邊度買?幾錢部?

諗住邊度買?幾錢部?
waicow28 發表於 2019-9-10 18:38

官網有得訂,三千有找

佢個塵箱設計得幾好,個蓋係個底度,禁下制就會開,直接係垃圾桶上面開 ...
fungfung87 發表於 2019-9-10 13:26

咁都易清理呀,而且可以慳返筆買塵袋既錢

mielx無塵袋比其他牌子夠力
吸地板、地氈都吸得好乾淨,換個吸頭又可以吸梳化,好好用 ...
belly 發表於 2019-9-9 18:45

thanks~ 咁我都係加錢買埋個吸頭啦
依家有promo,加百零蚊就有個,都抵既,單買好似要六舊

lai.areon 發表於 2019-9-11 11:30

係,我朋友最後都係買咗部cx1,用落都滿意

lai.areon 發表於 2019-9-11 11:30 AM

如果唔係因為吸力問題
紙塵袋十二蚊三個,唔貴