我facebook unfriend 個ex,佢會唔會知我unfriend 左佢?

我facebook unfriend 個ex,佢會唔會知我unfriend 左佢?

同埋有無方法可以check 到,有邊d 人睇過我facebook?

thanks!

打電話問下佢知唔知咪得囉

如果唔想見佢的貼你可以選擇不顯示
Unfriend就預左唔係朋友啦

同埋有無方法可以check 到,有邊d 人睇過我facebo ...
ronan 發表於 2019-10-31 15:42

驚佢爆你大鑊?定貼你鳥鳥相?
做得出,頂咗佢囉!

同埋有無方法可以check 到,有邊d 人睇過我facebo ...

會知

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

會知

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
maninweb 發表於 2019-11-17 23:01

咁對方最近可能會發覺facebook 睇唔到我的post
同埋朋友列表無左我個名
除左以上,仲有無其他方法會知?

PS: 最近對方改左facebook 個名,唔知係咪同我有關了

咁對方最近可能會發覺facebook 睇唔到我的post
同埋朋友列表無左我個名
除左以上,仲有無其他方法會知?
...
ronan 發表於 2019-11-18 08:39

個 messager 無咗你

咁介意人知

又做乜Unfriend

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

咁介意人知

又做乜Unfriend  

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)
kofz 發表於 2019-11-18 09:35

我係想個ex 知道我已經unfriend 左佢facebook, 希望佢以後唔好再做小動作,唔好再搵我,唔好當我係水泡

ex 的facebook 有成300個朋友,而我可能幾個月先update 個facebook , 最怕佢唔知我已經unfriend 左佢,隔幾個月又再搵我一次

個 messager 無咗你
maninweb 發表於 2019-11-18 09:18

但我messager 仲有佢個名

係因為當時佢add 我facebook 果時,facebook 叫我send message 比佢