傳 Microsoft Bid Adobe

如果成事, Microsoft 會點對待蘋果用戶 ???

吾出CS Update 已可秒殺 mac ......  

出就當然照出啦
佢自己都有 Office for Mac 啦

你當MS係儍仔. 同成百億買咗adobe來然後唔出佢MAC版. 你驚MS加你價好過. 有或者一用adobe D software 會攪到OSX變成 windows 好過(windows 化OSX).

應該會立即出Flash for iphone

但明面上關apple咩事......係未錯區呢......

azothterry 發表於 2010-10-8 14:45

出咪即係幫咗佢

azothterry 發表於 2010-10-8 14:45

唔係adobe唔出iphone flash.係apple唔比adobe出.e個係apple問題.唔係adobe問題.

回復 6# wokin

收你29.99US一個, 你話幫到邊個呢~

回復  wokin

收你29.99US一個, 你話幫到邊個呢~
vodaben 發表於 2010-10-8 20:04

世上總會有人去crack去用開心版
到時iphone 用到flash,仲會更進一步推高iphone銷量及其他相關產品銷量,仲會打擊自家windows phone
你話幫到邊個呢?

回復 9# wokin

甘可以倒反轉頭, 幫自己M$ Phone出flash, 重要optimized~