請問依家仲有冇支援OSX嘅USB TV,tuner 手指呢?

想係Mac mini 出dual monitor,再用其中一個mon睇電視。
Avermedia隻hybrid M又唔見jumbo個list有,唔知依家仲有冇出呢?

唔該先

沒啦....hybrid M出左好耐, 佢個software只係支援到Mavericks以下...
而加應該買不到...我之前買左, 但好耐沒用已經扔左...

今時今日上網睇電視仲清過你用手指....
mytv, viutv, 奇妙, 港台...全部都可上網睇到....除非你話要睇atv=_="""

其實你有dual monitor仲簡單啦....開個safari拉過去咪得....

謝回覆,可以放棄此念頭,搵streaming方案

謝回覆,可以放棄此念頭,搵streaming方案
skyver 發表於 2018-1-31 15:13

我都算係半個dual monitor....
平時mba+外置mon....都係開住mytv/youtube睇, 另一個mon做正經野...

沒啦....hybrid M出左好耐, 佢個software只係支援到Mavericks以下...
而加應該買不到...我之前買左, 但好耐 ...
charcsc2000 發表於 2018-1-30 11:35

支Avermedia最多支援10.10 Yosemite,再新啲就用唔到。
我為有其他usb device 10.11之後都用唔到,所以無再update mac os了。

支Avermedia最多支援10.10 Yosemite,再新啲就用唔到。
我為有其他usb device 10.11之後都用唔到,所以 ...
kkchuang 發表於 2018-2-2 11:37

係咩....太耐了....而加個個台都可以係網頁睇...
已經好耐沒用呢支野...   
沒理由為左呢支野去不UPDATE OS...