回覆 7# gerrardjamie

咁你話淘佬嘛.

回覆  gerrardjamie

咁你話淘佬嘛.
stanleymm 發表於 2018-4-16 14:56

無所謂啦~哈哈~

回覆 10# gerrardjamie

唔好買所謂玻璃貼呀!哂錢都邊位勁多灰塵,買我照片果款啦!有硬身透明殻式者軟身電鍍全包套仲好用而且有多種顏色選擇,可以配返唔同錶帶來轉色(仲正)呀!

回覆  gerrardjamie

唔好買所謂玻璃貼呀!哂錢都邊位勁多灰塵,買我照片果款啦!有硬身透明殻式者軟身電 ...
偉偉偉 發表於 2018-4-16 15:06

買左喇,我果隻係電渡銀,好靚~

戴勞都唔會用貼點解Apple Watch要貼?
googleli 發表於 2018-4-16 14:19

如果撞爆左就會好麻煩,隨時用唔到。

如果撞爆左就會好麻煩,隨時用唔到。
dennis10 發表於 2018-4-16 21:58

其實好難爆嫁啵 ,
如果係手上都爆到既話,你隻手應該撞到傷殘要切果隻 .

當然如果係做搬搬台台或者地盤工. 咁就難講D.
如果正常人應該都幾難用得爆佢.

其實買咁多保護貼花咁多錢 , 不如買埋 CARE+  到時有D咩保修換過隻都吾係貴.
不過如果用1-2年才爆才花, 不如買過隻好過。

其實好難爆嫁啵 ,
如果係手上都爆到既話,你隻手應該撞到傷殘要切果隻 .

當然如果係做搬搬台台或者地 ...
freefdhk 發表於 2018-4-17 03:25

其實apple watch要貼係好無謂....
買applecare+仲好啦, $388一年....
佢最易壞係粒電或底板...兩個朋友加自己都試過壞呢part...仲要係唔知咩事壞個隻...沒啦啦白蘋果或開不到機....
撞爆真係好難...
除非行行下街仆x....講真如果發生呢d事件...你們真係覺得個保護貼可以幫到你????

戴勞都唔會用貼點解Apple Watch要貼?
googleli 發表於 2018-4-16 14:19

同意...唔好話勞...
平平地買omega都不會買貼啦~

同意...唔好話勞...
平平地買omega都不會買貼啦~
charcsc2000 發表於 2018-4-17 12:16

唔好話勞同Omega啦⋯⋯精工都唔貼啦XDD

AppleCare都無買,換要補成五舊幾去換,戴一兩年換隻新款好過啦

其實撞爆佢係好超易,當你試下用唔夠一日就撞爆左就知
仲要因為個保護貼唔係全屏撞到角就爆

重點係,我隻手依舊健在。