回覆 25# charcsc2000

ipad 12.9 screen replacement taobao 600-1000 rmb

就係貪個表面,用緊了,THANKS,不過美亞都訂左水凝貼
gerrardjamie 發表於 2018-4-19 18:29

其實我覺得apple watch隻Hermès好正....
1皮野買到Hermès...好低...

其實我覺得apple watch隻Hermès好正....
1皮野買到Hermès...好低...
charcsc2000 發表於 2018-4-20 11:15

係呀,對比返CARTIER黎講,哈哈,不過差少少買到ROLEX explorer

係呀,對比返CARTIER黎講,哈哈,不過差少少買到ROLEX explorer
gerrardjamie 發表於 2018-4-21 00:37

真心....對比其他名牌....1皮野真係算平...
講真買隻普通不鏽鋼都要5千蚊啦....

話時話, 你買左邊隻Hermès錶帶????

真心....對比其他名牌....1皮野真係算平...
講真買隻普通不鏽鋼都要5千蚊啦....

話時話, 你買左邊隻Herm ...
charcsc2000 發表於 2018-4-24 11:06

9688果隻,啡色果隻42MM

回覆 29# 偉偉偉

c hing can you share the link for tb? thanks

回覆  gerrardjamie

我介紹俾你個錶套係360度連錶面都包哂到時你就知道好用!!邊洗貼玻璃貼呀!!:fa ...
偉偉偉 發表於 2018-4-19 21:34

有冇link???‍♂️