[突發] iMac 終於 Update 左喇!!!!!!!!!!

https://www.apple.com/hk/imac/
finally!!!!!!
8代 9代

哇!乜咁神秘呀!

唔知幾時到MB Retina, 上年部MBA Retina重到咁同MBP接近零分別但效果能差好遠真係玩野。

暫時未知27” 仲可唔可以自己加Ram
(希望係得啦

iMac 27" 3個spec 都好狗,最入門無得改cpu,得ram和hdd/ssd
中間個部無得改 GPU, 得 cpu, ram, hdd/sdd, 想只改gpu 就一定要最貴個部

而家只欠Mac Pro , iMac Pro

iMac 27" 3個spec 都好狗,最入門無得改cpu,得ram和hdd/ssd
中間個部無得改 GPU, 得 cpu, ram, hdd/sdd,  ...
dan_dan 發表於 2019-3-19 21:06

蘋果策略係咁架啦,

不過想問問AMD Vega 48同 580x 效能係咪相差好遠? ?

蘋果策略係咁架啦,

不過想問問AMD Vega 48同 580x 效能係咪相差好遠? ? ...
ayacalip 發表於 2019-3-19 21:08

差得遠啦,你睇MacBook Pro  就知

wah finally...

cheap 到一個點,基本上個價錢起碼都要屈多你一兩千再upgrade 既

如果話ipad mini5用番同一個模都算可以接受,起碼用開ipad mini4唔駛再買套
但竟然imac2019都用番同一個mon,仲以為佢條萬年粗黑邊會有改善