一般人會追新科技,但我就追舊科技—2011 Thunderbolt Display

呢個mon當年蘋果入要$7000 up
配合以前的macbook真係超一流

如果當年價我真係唔捨得買,但而家因為某些特別因素,朋友介紹下,$1000就買回來了   

剛好撞正自己部macbook壞speaker,外觀又不太可取,加返apple的 keyboard同mouse拿來當iMac 用認真一流,而且個2.1speaker仲要幾靚聲,變相部Macbook仲可以頂多4-5年都得

可恨的是出完呢款mon後,蘋果就無出淨mon,係比較可惜的地方⋯⋯⋯⋯

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

朋友讓比你?

朋友讓比你?
BOC 發表於 2019-4-1 13:17

不是,某鋪開始大執苙,出清展示貨,要內部或曾經係內部做的人先有相關資料 ,呢部係其中之一

不是,某鋪開始大執苙,出清展示貨,要內部或曾經係內部做的人先有相關資料 ,呢部係其中之一 ...
sunhikari 發表於 2019-4-1 13:35

街客買唔到?

街客買唔到?
BOC 發表於 2019-4-1 13:44

唔知,我都係朋友通知先知,佢有無公開比街客買就真係唔知啦

唔知,我都係朋友通知先知,佢有無公開比街客買就真係唔知啦
sunhikari 發表於 2019-4-1 14:00

thanks

不是,某鋪開始大執苙,出清展示貨,要內部或曾經係內部做的人先有相關資料 ,呢部係其中之一 ...
sunhikari 發表於 2019-4-1 13:35

好吸引呀!係未出面啲平果專賣店執笠?

好吸引呀!係未出面啲平果專賣店執笠?
rhino 發表於 2019-4-1 14:56

YES
聽講展示品的IPHONE SE定5S好似都係3位數就買到,但就一早比人清晒

YES
聽講展示品的IPHONE SE定5S好似都係3位數就買到,但就一早比人清晒
sunhikari 發表於 2019-4-1 14:58

我寧願比多一個位(4位數)出你個mon

我寧願比多一個位(4位數)出你個mon
rhino 發表於 2019-4-1 15:00

但MON老實講買展示品都有風險,因為係長期通電+DISPALY有畫面,其實損耗都幾大,
我比$1000好老實同賭無分別,唔知實際可以用到幾多年