今晚大家會唔會等睇發佈會..... 9月16日, 0100 (真發佈會)

如果傳聞冇錯. 係今晚 8  ~ 11 呢段時間. 還是冇發佈會. 一野更新 APPLE 個網.
AIR 4 同 WATCH SE ?

IP 就改左下個月......

但 AIR4 發佈, 又幾時先有機賣呢?

有冇版友知, APPLE 實體店係咪冇左教育價架?  要去胃訊買先有信用卡回贈.

傳聞係9點,直接出既話會係air4同aw6,
又或者下次發佈會係幾時,甚至2者都有
傳話air4用A14,但我覺得首發 ...
戀人未滿 發表於 2020-9-8 19:29

結果冇任何野發佈, 但係公佈左真正既發佈會時間.

Apple 2020.JPG

9月15日有特别活動, 即是要等多一個星期
rhino 發表於 2020-9-8 23:31

用左藍色標題, 可能就係傳聞隻新 IP 藍色.
如果係, 咁就唔會係十月先講 12.
但可能同當然 XS MAX 一樣, MAX 先賣, 11 就遲一個月.
今次一樣.

不過我係留意 IPAD 同 WATCH 咋.

唔知會唔會教育價 + AIR POD 都有 AIR 4 份.

話說 想買部 Pad 俾屋企人 依部 Air4 啱啱好  

Pro 樣 ,用 2代筆
(同 iPad Pro 2018 一樣)
>>> 可以 ...
alanchan2010 發表於 2020-9-10 09:49

11/12月 ipad pro mini led. 傳
2021 發售

via HKEPC Reader for Android

jon prosser d  料..真係.for .entertainment  
就算係爆料 睇依d >>> MTT, everythin ...
alanchan2010 發表於 2020-9-12 13:50

聽晚就係啦.......