請問而家邊個版既 IOS, 係最穩定呢?

為左 WATCH, 逼住要升級......否則 ACTIVE 唔到.

如果係冇問題, 部 IPAD AIR 一代都想升. 但好似最多都係升到 12 ?

air 1 一早就冇update

air 1 一早就冇update
kean23 發表於 2020-9-16 20:25

舊機冇update ?

唔係可以升到佢既支援上限?

via HKEPC Reader for Android

舊機冇update ?

唔係可以升到佢既支援上限?

via HKEPC Reader for Android
bobopig 發表於 2020-9-17 05:55

基本上你冇得揀升咩版本
一係唔升, 一升就升"最新"

基本上你冇得揀升咩版本
一係唔升, 一升就升"最新"
KinChungE 發表於 2020-9-17 09:10

即係佢唔唔係一級級咁上?
之前試過 D 產品

例如我係用緊4, 而家7.
你升, 要 4 > 5 > 6 > 7
一次次做, 唔可以 4 > 7.

成日見話升級災難, 所以用咁耐都冇升過. 用出廠個時, 但想買錶, 冇得唔升, 12又未出. 一出就會跟機 IOS14. 咁就可以唔升.

即係佢唔唔係一級級咁上?
之前試過 D 產品

例如我係用緊4, 而家7.
你升, 要 4 > 5 > 6 > 7
一次次做,  ...
bobopig 發表於 2020-9-17 09:39

冇得揀, iOS不嬲一升就最高
就算你之前download左cache住, 出左新版後你都係裝唔翻舊版, 因為官方會關閉signing server

冇得揀, iOS不嬲一升就最高
就算你之前download左cache住, 出左新版後你都係裝唔翻舊版, 因為官方會關閉s ...
KinChungE 發表於 2020-9-17 09:44

但咁咪有個問題
如果我個裝置個最後一個版係好多 bug. 升左冇得降,咪永遠咁 hang 住。唔升好過升?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)