想問3GS係Apple Store 出同 "3"出有乜唔同?

1.硬件上有無分別?
2.佢地有冇Cut funcation??邊間出多 funcation?
3.如果係 Apple store 出機係咪有分期?係Apple store 出有乜要注意?

唔該幫幫手

原帖由 no_on888 於 2009-12-3 21:56 發表
1.硬件上有無分別?
2.佢地有冇Cut funcation??邊間出多 funcation?
3.如果係 Apple store 出機係咪有分期?係Apple store 出有乜要注意?

唔該幫幫手

1. 無分別
2. 唔明你講咩
3. apple 只接受citibank做分期, 3就用DBS分(當然要簽死約啦)

3/apple出部機係100% same, 只係3出+電話費, 一定係最平咁解ONLY

我見我d friend 係 "3" 出係上網連綫選項上好似
比 apple store 多左一兩項.....

好似叫"上網共享連綫"....etc

原帖由 no_on888 於 2009-12-3 11:27 PM 發表

我見我d friend 係 "3" 出係上網連綫選項上好似
比 apple store 多左一兩項.....

好似叫"上網共享連綫"....etc

Yes...tethering is blocked

唔佢地仲有乜唔同....

thx

原帖由 J@ckie 於 2009-12-3 23:58 發表

Yes...tethering is blocked

何來blocked?