「傳聞」iPod Touch 7 - A11, 7" screen

https://www.slashgear.com/if-ipo ... unt-me-in-18562764/

傳7代係a11 cpu,有7吋screen, 128/256gb rom,2gb ram, 大家有無期望呢?  7”ipod touch 後仲會唔會有ipad mini呢?

假到喊出黎

傳7代係a11 cpu,有7吋screen, 128/256gb rom,2gb ram, 大家有無期望呢?  7”ipod touch 後仲會唔會 ...
hyperbola 發表於 21-1-2019 18:31

7" 2GB RAM  又真係幾假既
個spec 以APPLE 性格 實Over3K 如果over 3K 我買IPAD 啦

7” 打埋iPad mini
除非apple 打算放棄部4:3 mini

等左好耐MINI 5 喇, 出部IPOD 7 咪打番自己 , 唔好玩啦

原來只係概念設計...
呢個重誇張
http://zinggadget.com/2019/01/21/ipod-touch-7inch-screen/

Once 發表於 21-1-2019 19:59

18:9就算比你有9-10吋都未必比得上4:3 7.9吋既實際面積

Once 發表於 2019-1-21 19:59

APPLE唔係放棄左IPAD MINI啦咩

我覺得佢就算再出,IPAD MINI都唔可能再係呢個價, 應該都會出IPAD MINI PRO,
至少賣你四-五千~ 雖然我其實覺得都可以接受,
只要佢真係有PRO的功能(FACE ID ,4喇叭,靚MON,筆),大把人買

IPAD MINI依家都唔係價錢問題,係根本冇得選擇,有錢都冇新機換

至於IPOD TOUCH 7 A11 只比2GB RAM,我覺得好正常~
IPHONE 8粒A11都係得2GB RAM,正好用黎清左IPHONE 8 的A11存貨
反正冇4G 又可以慳多百幾MB RAM使用量

ipad mini都係7.9"

ipad mini都係7.9"