請各位師兄推介一下大耳筒?

即係果d成隻耳都蓋住曬  聽得好舒服果d~~
$300~$1000既
各位巴打有乜好介紹?

希望可以插倒落ps3 tim-.- 唔知有冇計
冇都ok嫁啦
平時聽歌1係電腦 1係ipod nano

原帖由 thomas1209 於 2008-12-12 23:46 發表
$300~$1000既
各位巴打有乜好介紹?

Have you tried 監聽式 music? They may not have strong bass feature.

我覺得ok啦~~
去過d cd店覺得都ok

我本身都用入耳式 不過用得耐覺得頭暈  而且臭左又唔知點洗

anyway  有冇好介紹先~~

原帖由 thomas1209 於 2008-12-13 01:00 發表
我覺得ok啦~~
去過d cd店覺得都ok

我本身都用入耳式 不過用得耐覺得頭暈  而且臭左又唔知點洗

anyway  有冇好介紹先~~

你保養得唔好~ 點解會臭呢
唔好放係長放暴曬既位 因為會令D膠會溶! 會發出一陣怪味(小弟覺得係怪味)
之後 如果太貼身 而條線成日整到你身既汗 用完抹抹佢! 抹走D汗啦!
你個RANGE都幾大! 平既可以係平到貼近300蚊 貴既可以去到1000蚊
小弟聽ATH的....SJ5 300蚊左右! 小弟唔O岩 唔知師兄O岩唔O岩....1000蚊既...唔洗介紹 爬文都有唔小~

Try Try DT231 pro, but it is not a big head.

Not bad in instrument  sound

咁就大獲啦...
本冇留意開  岩岩係到自己惡補緊
果d inpedence點解???
noise isolation係越高隔聲越好???
本身想d阻聲好好既果d-___-

而且岩岩又見d人話買完仲要有配件??
搞乜嫁

要女毒聲會冇左bass???

呀仲有,  有冇d屈機既可以插埋落ps3到嫁?

原帖由 thomas1209 於 2008-12-12 11:46 PM 發表

成隻耳都蓋住果 D 應該係叫大耳筒。
但大耳筒都唔一定係監聽耳機。

咁真係好對唔住
等我改番個TOPIC先.....

Alessandro m1幾舒服