有邊部數碼隨身聽可以駕馭到er4s?

2500蚊做唔做到

原帖由 銀鎧騎士 於 2008-12-13 12:12 發表
2500蚊做唔做到

D-50
計埋啲配件4000以上
or
買部iPod
Line-Out
1500俾你買擴

原帖由 Anselm 於 2008-12-13 16:11 發表

D-50
計埋啲配件4000以上
or
買部iPod
Line-Out
1500俾你買擴

係咁洗乜買iPod,大把選擇啦

原帖由 Anselm 於 2008-12-13 16:11 發表

D-50
計埋啲配件4000以上
or
買部iPod
Line-Out
1500俾你買擴

D50 係最後既選擇,太overbudget了

一係我就唔買er4,直接買d50用現有既er6i黎聽

原帖由 符碌 於 2008-12-13 16:24 發表

係咁洗乜買iPod,大把選擇啦

一時諗唔起有咩機有Line-Out咪求其Up住iPod先

原帖由 銀鎧騎士 於 2008-12-13 18:41 發表

D50 係最後既選擇,太overbudget了

一係我就唔買er4,直接買d50用現有既er6i黎聽

都得
BTW,樓主你個頭像係咪第二季吃麵果到?

原帖由 Anselm 於 2008-12-14 18:19 發表

都得

sony機國內同胞研發出line out
支持D50

原帖由 Anselm 於 2008-12-14 18:19 發表

都得

Sorry ,點解一定要有line-out唔可以用earphone位?

係呀,我覺得呢一個scene已經係Aslead畫得最好既一part

原帖由 Kela 於 2008-12-14 19:41 發表

sony機國內同胞研發出line out
支持D50

有無Link
好有興趣知

原帖由 銀鎧騎士 於 2008-12-14 20:16 發表

Sorry ,點解一定要有line-out唔可以用earphone位?

係呀,我覺得呢一個scene已經係Aslead畫得最好既一part

因為Earphone位係Phone Out
己經經過MP3機入面本身既放大回路,再加耳擴既放大回路只係浪費...更加可能降低質素...
Minamike第一季明明好好睇架
唔知點解第二季變差左
BTW,搭單問下,點樣用RMVb整GIF?

其實, IAUDIO 有D 可能夠POWER, 不過應該不合音色.

原帖由 Anselm 於 2008-12-15 19:49 發表

有無Link
好有興趣知

因為Earphone位係Phone Out
己經經過MP3機入面本身既放大回路,再加耳擴既放大回路只係浪費...更加可能降低質素...
Minamike第一季明明好好睇架
唔知點解第二季變差左
BTW,搭單問下,點樣用RMVb整GIF?

因為第一季同第二季個動畫製作人員都唔同,畫風都唔同

聽講第三季都係用番第二季個班人

至於rmvb->gif我就唔知啦,個icon都係響網上搵